Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Saturday, 1 March 2014 • Saturday, March 01, 2014 • 0 Sweet hearts

As Salam...

Hey Gaiss!!

Exam dah habis minggu lepas. Result pun dah keluar semalam. Walaupun tak berape baik, kena engat bahawa waktu sekarang adelah waktu Holiday!! Mungkin ade hikmah di sebalik yang terjadi. Mungkin, Dia nak pertemukan aku dengan kawan-kawan baru? Kot? :3

By the way, see my new style here..!! I know it's not that good but, I'm trying to improve my fashion skill you know? >.<

 

Boot tu baru beli sebenarnye. Harge dea lebih kurang RM60.00. First tyme I bought boots! Tapi, tak sure nak pakai tyme bile je ni. Nak pakai tyme pegi kelas, karang orang kate over pulak. Haha :D Nak pakai tyme pergi shopping, boleh jugak but, I already have pair of wedges yang memang aku slalu pakai buat pergi jalan-jalan. Kesian wedges tu nanti. Tuu pun baru beli jugak sebenarnye. Hoho :3 Duit aku keluar macam air paip je. Haissshhh~~ 

Okayh, kalau you gais ader any fashion or style yang korang nak share, sile kongsikan yer? Miss suke bende-bende macam ni.. Hehe :3




0 Comments posted :

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: