Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Tuesday, 11 March 2014 • Tuesday, March 11, 2014 • 0 Sweet hearts

As - Salam :)

Halluuuuu~~ 
Cuti dah nak habis. Tinggal beberapa hari je lagi. Ader lah dalam lebih kurang sepuluh hari lagi. Sekejap sangat rasenye cuti ni. Biasela, dah nama pun student, siape yang suke kalau cuti deorang habis cepat kan? Hihi~ 

Btw, dua hari yang lepas, aku saje2 lah menyelak langsir tingkap bilik.. Sekali, terpana sekejap sebab ternampak pokok bunge kawan aku ni, dah ke'coklat'an dah kaler dea. Mak aih! Seriously aku lupe pasal nak siramkan pokok bunge dea tu..! 

Before dea pergi travel hari tu, dea minx tolong aku jagekan pokok bunge dea tuu.. Tapi, dah jadi macam ni, macam mane ni??!! Sobsob! Maaflah, sahabtku.. Huhu~ 

Nii haa pokok bunge kesayangan kawan aku tuu.. 




Kesian pokok bunge ni.. Hailaaa~~ macam mana nak jage anak ni kalau jage pokok bunge pun masih terkial-kial lagi? Eheksss!! 

P/s: Agak-II, masih sempat lagi tak untuk pokok ni survive? :3

0 Comments posted :

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: