Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Tuesday, 7 January 2014 • Tuesday, January 07, 2014 • 0 Sweet hearts

Tension !!!
I just missed my class unpurposely :'(
Okayh, macam ni kisahnye.
Aku mandi pukul 9:30 am.. Then, I dried my hair using hair dryer dengan kadar kelajuan 10km/hour. Sebab aku ingat, awal lagi before my class start. (tyme ni, kelas aku bakal bermula pukul 10;30am ye)
Lagipun, lecturer hall tu dekat je. Jalan kaki tak sampai lima minit pon >.<
Lepas tu, after dressing, aku tengok jam dah pukul 10:25 !! What the?! Lame giler aku bersiap? Seriously tak sedar langsung!
Aku pon ape lagi, sarung tudung dah macam ala-ala makcik nak pergi pasar beli ikan pagi-pagi tuu je :3 Then, aku pun berlari-lari macam kena kejar anjing saiz beruang. Ehhh? *pon boleh lah* Sampai je kat depan dewan kuliah, aku tengok, dean dah masuk!! And I guess, dea baru je masuk sebab tengok student2 semua baru nak bukak handout masing-masing. BUT! Jangan harap aku nak masuk! Muahaha >.<
Sebab.. Kalau aku masuk, aku bakal menerima soalan cepumas dari beliau. Urghhh!
So, last-last, dengan langkah yang berat dan terkilannye, aku pon blah dari situ balik hostel balik :'(
Seriously sedihhh :(



0 Comments posted :

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: