Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Friday, 6 January 2012 • Friday, January 06, 2012 • 2 Sweet hearts

Assalamualaikum .



Wah ! Dah lame giler aq tak update blog . Rindu sesangat ! Ibarat setahun tak jumpe nasik , begitulah perasaan aq bile nak update malam nieyh . Ahaksss ! 

Eh , korang pernah bace novel Gemersik Kalbu takk ? Anis Ayuni yang tulis . Best taw novel tuhh . Aq first bace mase aq form 2 . Giler dahsyat ar mase aq form 2 dulu . Katam novel berpuluh - puluh . Memang pulun habis lah bace novel ! Tapi , kitab Al-Quran tak katam2 tahun tuu . NgeeXD~ Teroknyer aq nieyh . Bile nak berubah un tataw . 

So , nak dijadikan story nyer sekarang nieyh , TV3 baru jerr menyiarkan Drama Gemersik Kalbu yang diadaptasikan daripada novel Anis Ayuni tu ! Serious , cute giler ! Ahakss ! And so far , yang aq tengok setakat nieyh , Cikgu Wan tu baru ajer meninggal . . . Sob ! Sob ! Uwaarrgghhh ! ! ! Tak sabar nak tunggu Ayu Raudhah jumpe Aqasha ! Whee Whee ~


Hurm , aper lagi aq nak ctew ek ? Ekcelly , banyak giler kuwt stories yang aq nak ctew tadi before start mengonlinekan diri , tapi , bile da sampai part nak meluahkan kat blog , terbang smue ntah pegi mne ntah . Grrr ~ Nieyh yang aq tensyen ! Haisshhh ~ Tapew Nita . Sabar . Sabar . Uhuksss !


Ok laaa . Nak berblogwalking jap . Jom ? Sape2 nak ikuwt Nita , dipersilakan . Aq tengah rajin nieyh nak tekan button follow . Haha ! Daaa daaaa .


Wassalam ~


















Thanks like !


2 Comments posted :

Blogger Cik Lia Lomi said... 6 January 2012 at 07:14

Lia pun tengok dan layan novel gemersik kablu ni..ngehhhhhh..sanggup belapar untuk beli novel ni dulu..heeeeee

Blogger nita said... 11 January 2012 at 07:51

wah ! haha ! betul2 bersungguh nieyh ! erm , lia knal tak saper yg berlakon jadik wan reza dlm episod ary tuu ? kih kih ~

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: