Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Thursday, 12 January 2012 • Thursday, January 12, 2012 • 5 Sweet hearts

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hey guys and gurls ! Sehad ? Alhamdulillah . . . Kalau tak sehad , baek pegi jumpe dokter cepat2 . Karang melarat sakit tuu nanti . Kalau takut jumpe dokter and takmo jumpe dokter , amalkanlah makan epal sebijik sehari . Bak kate orang , 'an apple a day keeps the doctor away '. Oke ? Plus , kalau korang sakit , nanti ramai yg susah ! Korang susah takpe . Ini tidak , mak ayah korang yang risau tengok korang sakit . Betul tak ? Eheh ! Gurau jerr .

Oke , before aq start hujah2 aq , aq nak tanye korang , korang sayang hamster takk ? Suke takk tengok hamster ? Espesially , hamster yang tomeyh2 tuuu ! ! ! Mesty larr sukeee ! Kan ? Kan ? Kan ? Hihi ~

Aq tanye korang nieyh sebab aq nak ctew kat korang yang tadi , aq bedah tikusss ! Tikuss tuu like hamster laaa . Tapi dia bukan hamster . Bulu dye lembut + putih + gebu sesangat ! Memang larr agak kejam en kalau dengar orang kate kene bedah tikus but , ape ktew boleyh buat en ? Dah terpakse . And harus hukumnye kalau ktew buat sesuatu tuu dengan niat ntuk belajar . Akhirnye , tamatlah riwayat beberape ekor tikus putih di tangan aq ngan classmate aq . Sedeyh taw sbnrnyerr . Huk ! Huk !

So , kat sinieyh , aq nak tunjuk kat korang sedikit souvenier aq ntuk korang tengok hasil daripada dissection aq and group aq ke atas seekor tikus comel betina tadi . . . 

















Oke ! Tuu jerrr . Hope , korang takk la kate aq nieyh kejam . K ? 

Wassalam .









Suke ? Like jerr ~


5 Comments posted :

Blogger lady irhaz said... 14 January 2012 at 08:10

nk x nk..aq nk ckp jgk..kjam!!!!!!!!!!!

Blogger nita said... 24 January 2012 at 10:13

haha !
dah naseb tikus tuu,, na wat cmne kan ?
haha !

Blogger Eryati said... 2 February 2012 at 13:05

ahaks..akak nak kata kejam tapi hihihihi...boleh la...sbb kira pembelajaran kamu jugak kan...eheheh

Blogger ~ariFFin~ said... 23 February 2012 at 07:11

wahhh..ini goreng pon sodap nie hahahha

Blogger Miszyuyu said... 28 March 2012 at 20:52

nice entry!

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. HBA ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: