Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Saturday, 3 December 2011 • Saturday, December 03, 2011 • 3 Sweet hearts


Assalamualaikum , , , 

Hari nieyh , Nita nak share satu cherita . Tadi , Nita and kengkawan Nita ader satu program usrah . Kakak yang bagi usrah tuhh , kak Akmar namenyer . Dah kahwin daa . Anak dye chumeyh sangad2 ! Dayang Asma' . 3 / 1 nieyh besday dye . Ngeh3~ 






Yang nak dijadikan story nyer , kitowang belajar buat sushi ! ! ! Okeyh , maybe , akan ader antare korang yang akan bagi respon , 


"Urgh ! Sushi ? Kuno laa . . . Smue orang tahu buat ."

"Ek eleh . . . Sushi ? Tak pernah buat ker ?"

"Tak bosan ker asyik sushi jerr ?"






Kannn ? Kann ? Kan ? Tapi , Nita ngaku larr nieyh first time Nita belajar buat sushi . Haha ! Tapi , kalo makan dah berkali - kali larr . Muke Nita nieyh , memang muke tak - kisah - makan - ape - jerr ! Tolak batu dengan kayu jerr laaa . . . 

Seronok taw buat sushi . Kalau ader yang da pernah buat , maybe tak heran laaa . But , for those yang tak pernah buat , try laaa ! Kalau nak suasane yang lebeyh meriah , buat dengan member2 . Lagi syok ! 

Okeyh , , ,  sampai sini jerr warkah pasal sushi . Kalau ader story2 yang Nita rase seronok and nak dikongsikan bersame , Nita buat entry lagi , k ? 

Wassalam . . . 










Thanks like !


3 Comments posted :

Blogger cik pinaz said... 3 December 2011 at 06:24

takot nak makan sushi .. huhu tapi teringin ... takot sebab tgk gambar otak kita berulat bila makn sushi .. tapi tak tau la betul ke x . huhuh

Blogger ciksufi said... 3 December 2011 at 06:31

penah makan sushi.itu kali pertama dan terakhir..x lalu..kagum dgn org yang makan sushi..:)

Blogger nita said... 3 December 2011 at 06:49

@cik pinaz :

ulat ? OMO ! tapi , kalo sushi buat sendiri tadew papew kuwt ~

hehe,,,,

@cik sufi :

haha ! kagum ? trime kasih... tp, betulla,,, agak muak jugak kalo makan sushi nihh,,, hehe,,,

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: