Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Tuesday, 15 November 2011 • Tuesday, November 15, 2011 • 0 Sweet hearts

Salam .

Hye ! 

Korunk2 ! 

Nak hadiah tak ?

Berbaloi - baloi hadiahnyerrr . . .

Mestilah nak ek ?

Boleh . . .

Tapi ,

Kena masuk contest kat bawah nieyh dlu larr . . .

Hehehe . . .

Amaran + Arahan !

Klik banner kat bawah !



 Syarat syarat untuk menyertai contest ini

Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini

Okeyhh !

Nita dah 

Follow ,

Buat entry ,

Nita dah letak banner dalam entry .

Now ,

Nita nak tepek gambar pulak !

Harap2 larr boleyhh menang .

Aminn . . .


Sayang korunk ! ! !

So , 

Dengan berbesar hatinyer ,

Nita nak tag :


dan


Hope , 

Dyorang punn akan join samer .

Korunk punn join ckaly yok ?

Hadiah punn lumayan !

Ahaksss !

Sekian ,

Wassalam . . . 










P/S : suker entry Nita ? Like jerr . . . Komen skali larr ek ? =)



0 Comments posted :

Post a Comment


Thanks for following!



Chatting Here


Letters start with A B C
Numbers start with 1 2 3
Songs start with Do Re Mi
Love start with you and me

Owned by : Mr. H ❤

SARANG HAE YO!!
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: