Disclaimer

You only live once, but if you do it right, once is enough. - Mae West

If you want to be happy, be. - Leo Tolstoy

Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away ;)

My silence spoke a thousand words, but you'll never heard them - ME
Perfectly Imperfect ❤
Saturday, 5 April 2014 • Saturday, April 05, 2014 • 1 Sweet hearts

Assalam..! 
Hurmm.. I got nothing much to say tonight.
Just wanna boost up about my new room with my quite-new roomate here! Tee~Hee~ 


Teddy-teddy ni nak kate twins, takde la twins sangat. Kembar tapi tak seiras kot? Yang belah kanan (from the audience view) lahir around bulan 8 tahun lepas maybe.. Not sure bout dat.. And few weeks later, yang belah kiri pulak lahir.. Erk? 'Lahir' lah sangat kan? >.< My roomate punyer yang belah kanan tuhh. 

So, we got new house.. New room.. New semester.. Hurmmm.. Tak new semester pon! *sigh* 

Then, ja-ne ! ~~~ :*


Tuesday, 11 March 2014 • Tuesday, March 11, 2014 • 0 Sweet hearts

As - Salam :)

Halluuuuu~~ 
Cuti dah nak habis. Tinggal beberapa hari je lagi. Ader lah dalam lebih kurang sepuluh hari lagi. Sekejap sangat rasenye cuti ni. Biasela, dah nama pun student, siape yang suke kalau cuti deorang habis cepat kan? Hihi~ 

Btw, dua hari yang lepas, aku saje2 lah menyelak langsir tingkap bilik.. Sekali, terpana sekejap sebab ternampak pokok bunge kawan aku ni, dah ke'coklat'an dah kaler dea. Mak aih! Seriously aku lupe pasal nak siramkan pokok bunge dea tu..! 

Before dea pergi travel hari tu, dea minx tolong aku jagekan pokok bunge dea tuu.. Tapi, dah jadi macam ni, macam mane ni??!! Sobsob! Maaflah, sahabtku.. Huhu~ 

Nii haa pokok bunge kesayangan kawan aku tuu.. 




Kesian pokok bunge ni.. Hailaaa~~ macam mana nak jage anak ni kalau jage pokok bunge pun masih terkial-kial lagi? Eheksss!! 

P/s: Agak-II, masih sempat lagi tak untuk pokok ni survive? :3


Saturday, 1 March 2014 • Saturday, March 01, 2014 • 0 Sweet hearts

As Salam...

Hey Gaiss!!

Exam dah habis minggu lepas. Result pun dah keluar semalam. Walaupun tak berape baik, kena engat bahawa waktu sekarang adelah waktu Holiday!! Mungkin ade hikmah di sebalik yang terjadi. Mungkin, Dia nak pertemukan aku dengan kawan-kawan baru? Kot? :3

By the way, see my new style here..!! I know it's not that good but, I'm trying to improve my fashion skill you know? >.<

 

Boot tu baru beli sebenarnye. Harge dea lebih kurang RM60.00. First tyme I bought boots! Tapi, tak sure nak pakai tyme bile je ni. Nak pakai tyme pegi kelas, karang orang kate over pulak. Haha :D Nak pakai tyme pergi shopping, boleh jugak but, I already have pair of wedges yang memang aku slalu pakai buat pergi jalan-jalan. Kesian wedges tu nanti. Tuu pun baru beli jugak sebenarnye. Hoho :3 Duit aku keluar macam air paip je. Haissshhh~~ 

Okayh, kalau you gais ader any fashion or style yang korang nak share, sile kongsikan yer? Miss suke bende-bende macam ni.. Hehe :3





Thanks for following!



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: